Покана за фотоизложбата "Водата е живот - животът е хубав"

Дата: 13.03.2012

Българското каяк общество (БКО) кани всички любители на водата, природата и спорта на изложбата „Водата е живот – животът е хубав“. Фотосите ще бъдат изложени от 20 до 31 март 2012 г. в градинката пред „Кристал“ срещу Военния клуб, а официалното откриване ще се състои в Световния ден на водата – 22 март 2012 г., от 18:30 часа.


Изложбата представя фотографии, запечатали моменти от спускания в бърза и спокойна вода, интересни райони в България и чужбина, вълнуващи мигове от състезания и водни походи, настроенията и невероятното чувство от общуването на човека с природата, стихията и силата на водата – преживявания, които фотографът успява да улови за части от секундата. Чрез тази експозиция се надяваме хората да осъзнаят красотата и важността на водата, това, което тя ни дава, това, което ние можем да й дадем, и това, което можем да загубим, ако не я пазим.

 

 Българското каяк общество (БКО) е сдружение, създадено с цел да развива и популяризира каяка в бързи и спокойни води, да опазва водните ресурси – реки, язовири, езера и други, и да създава условия за устойчивото им използване за водни спортове и туризъм. В него членуват над 100 почитатели на каяка от цялата страна. Организацията участва и в акции и инициативи за защита на водното богатство на България. Тя си сътрудничи успешно с Федерацията по кану каяк и с Министерството на физическото възпитание и спорта. През годините нейни членове многократно са подпомагали дейността на различни институции като органите на МВР, Община Пловдив и Община Кресна в изключително трудни ситуации на природни бедствия и във всички други случаи на нужда от специализирана екипировка и опитни гребци за спасителни и възстановителни дейности.

 

Вижте видео »

Вход
*Потребителско име
*Парола
Календар 2015