Добре дошли в интернет страницата, посветена на каяка и рафтинга в България.

Тук ще откриете информация за екстремните спортове, практикувани по бързите води на реките в страната ни.

В сайта ще намерите много снимки и видео материали, както и информация за реките, събитията и клубовете, занимаващи се с тази дейност.

 

МОЛБА: Моля, не комерсиализирайте /не обръщайте на битак/ това място и помнете: изхвърляйте отпадъците само в определените за целта места!

 

Създадохме този сайт с желанието си да развиваме и популяризираме каяка и рафтинга като спортове, свързани с много емоции, адреналин и позитивни преживявания.

Нашата цел е да направим “бързите води” достъпни за всеки, който проявява интерес към колорита и динамиката на тези спортове. Да дадем шанс на всеки любопитен да се докосне до спортове, в които човек и стихия живеят в хармония.

 

Водени от желанието и стремежа си за развитие, ние се наемаме със задачата да създадем място, в което всеки практикуващ да публикува или открие информация за реките и специфичността на трасетата, да намери полезен съвет или информация за дейността и предстоящите събития на клубовете в България. В този смисъл оставаме отворени към всяка предоставена за публикация информация, както и готови да дадем подобна на всеки, който се интересува.

 

ВНИМАНИЕ: Опасностите в тези спортове са реални, но най-голямата от тях е НЕЗНАНИЕТО !!!

 

Информацията в сайта е обоснована на личната преценка на авторите, което води до известен процент субективизъм в нея. Публикуването и използването на информация и снимков материал във всички видове медии е желателно да става след съгласието на автора или след отправено запитване на официалния ни e-mail: wwkayak@abv.bg

 

Нека всички носим отговорност за безопасността на другите !!!

Вход
*Потребителско име
*Парола
Календар 2015